Kristaq Mitro

regjisor shqiptar

Kristaq Mitro është një regjisor shqiptar, ka lindur më 1 dhjetor të vitit 1948Vlorë, Shqipëri.

Filmografia

Redakto

Artist i Merituar i popullit dhe një njeri i nderuar gjithashtu një regjisor i zoti që gjithmonë ka përfaqësuar Shqipërinë në arena të ndryshme dhe sfida botërore. Ai është një nga regjisorët më të famshëm të kinematografisë shqiptare që kanë lënë gjurmë të thella në historinë e filmit shqiptare. Aktualisht jep kontributin e tij si petagogë ne Universiteti i Arteve ne Tirane në degën regji filmi dhe televizioni.

Regjisor

Redakto

Skenarist

Redakto

  Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.