Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” është një sanatorium tuberkulozi i krijuar në Kodrën e Fuat Beut, Tiranë në vitin 1945.[1] Spitali ka më shumë se 100 shtretër si dhe lloje dhe ambiente të ndryshme dhomash.[2]

Shih edhe

Redakto

Referime

Redakto
  1. ^ "History of Shefqet Ndroqi Hospital" (në anglisht). SU Shefqet Ndroqi.
  2. ^ http://www.sushefqetndroqi.gov.al/historiku/

Lidhje të jashtme

Redakto

SU "Shefqet Ndroqi" (Uebfaqja zyrtare)