Stampa:Impiant sprtiv Stadiumi "Kastrioti"Krujë është përdorur kryesisht për futboll është stadiumi shtëpi e ekipit KS Kastrioti. Fabrika ka një kapacitet prej 10.000 vendesh dhe është miratuar për Kategoria Superiore. Fushën e lojës është bari plotësisht e natyrshme dhe matjen m 65x105.

Stadiumi në vitit 2005

Shih edhe

Redakto

Kruja