Stampa:Rracat e përziera në kolonitë Spanjolle dhe Portugeze

Përzierja e rracave në kolonitë Spanjolle dhe Portugeze
Afrikanët ——— Spanjardët ——— Spanjardët ——— Amerindianët ——— Afrikanët
Mulatët Kreolët Mestikët Zambot