Stegopulli është një fshatkomunën Qendër (Gjirokastër)rrethin e GjirokastrësShqipërisë.

Stegopulli

Njerëz nga ky fshat

  • Ioannis Poutetsis (greqisht: Ιωάννης Πουτέτσης, 1878-1912) ishte një udhëheqës revolucionar grek nga rajoni i Epirit, në fillim të shekullit të 20-të.
  • Kostandin Boshnjaku, nëpunës dhe politikan shqiptar.
  • Urani Rumbo, arsimtare dhe veprimtare për ngritjen e gruas shqiptare në shoqërinë e kohës.

Shih edhe Redakto