Stema e Uellsit është bazuar në stemën e vjetër nga mbreti i Uellsit në shekullin e 13-të. Mburjoa është me ngjyrë të kuqe dhe të verdhë dhe katër luanë me ngjyrën e kuqe dhe të verdhë që janë stemë tradicionale. Stema është marrur nga flamuri i Uellsit.

Stema e Uellsit