Studime etimologjike në fushë të shqipes IV

Studime etimologjike në fushë të shqipes IV Gjinia: Gjuhësi. Autori: Eqrem Çabej. Shtëpia botuese: Akademia e Shkencave. Viti i botimit 1996. Faqet e librit 624.

Shiko dhe këtëRedakto