Studime etimologjike në fushë të shqipes VI

Studime etimologjike në fushë të shqipes VI Gjinia: Gjuhësi. Autori: Eqrem Çabej. Shtëpia botuese: Akademia e Shkencave. Viti i botimit 2002. Faqet e librit 522. ISBN 978-99927-761-3-7

Studime etimologjike në fushë të shqipes VI.jpg

Shiko dhe këtëRedakto