Studime etimologjike në fushë të shqipes VII

Studime etimologjike në fushë të shqipes VII Gjinia: Gjuhësi. Autori: Eqrem Çabej. Shtëpia botuese: Akademia e Shkencave. Viti i botimit 2006. Faqet e librit 434. ISBN 978-99943-817-1-7

Shiko dhe këtë Redakto