Tahir Berisha (18711953) nga Berisha e Drenicës, ishte mendimtar erudit dhe vizionari më i madh popullor i shekullit të tij. Shquhet si krijues dhe bartës i tregimeve me temë filozofiko – historike.[1] [2]

Shih edhe Redakto

Referime Redakto

  1. ^ Mehmet Rukiqi:(2008), Tahir Berisha:mendimtar popullor. Instituti Albanologjik i Prishtinës, Prishtinë, fq. 3 - 15. OCLC 426344781 ISBN 978-9951-411-51-6, ISBN 9951-411-51-7
  2. ^ A. Zogaj:Dashuria për atdheun ideal i çdo shqiptari, 10 gusht 2016, www.botasot.info, viz. 11.11.2017.

Lidhje të jashtme Redakto