Tarifa, (e quajtur edhe tarifa doganore apo detyrim doganor), është një taksë që vendoset mbi të mirat kur këto kalojnë ndërmjet kufijëve shtetërore. Zakonisht tarifa/taksa vendoset nga qeveria e vendit që është duke importuar.[1]

Shikoni edhe

Redakto

Referime dhe shënime

Redakto
  1. ^ "Tariff", Encyclopædia Britannica Online. 2011

Lidhje të jashtme

Redakto