Tefik Mborja (Korçë, 6 nëntor 1891 - Burgu i Burrelit, 1 korrik 1954) ka qenë nëpunës, diplomat dhe ministër shqiptar.

Tefik Mborja
Ministër i Partisë Fashiste
Në detyrë
6 qershor, 1939 – 3 dhjetor, 1941
Paraprirë ngakrijim i dikasterit
Pasuar ngaJup Kazazi
Të dhëna vetjake
U lind më6 nëntor, 1891
Korçë, Perandoria Osmane
Vdiq më1 korrik, 1954
Burgu i Burrelit, Republika Popullore e Shqipërisë
NënshtetësiaShqiptar
Partia politikePartia Fashiste Shqiptare
ArsimimiFakulteti i Drejtësisë, Stamboll
Punësimiushtarak, ministër

Biografia

Redakto

Referimet

Redakto