Trungu i dushkut në fshatin PrellocSkënderajitDrenicë është një monument natyror me karakter botanik i kategorisë III dhe i vënë nën mbrojtje në vitin 2007.[1]

Trungu i dushkut në Prelloc
IUCN kategoria III (monument natyror)
ShtetiKosova Kosova
KomunaSkënderaj
Krijimi2007

Shih edhe

Redakto

Referime

Redakto