UTC-10 është një zonë kohore, 10 orë pas UTC-së.

UTC-10
Ora ekzakte

Ora është 16 h 9

Statistika
Kodi: W
Gjatësia: 150 °
Mbulimi territorial: ≈ 42.500 km2
Popullsia: ≈ 1.500.000 banorë
Dendësia: ≈ 35 banor/km2
Shtete dhe territore: 4


Zonat Redakto

Atoli Johnston është një ishull i pabanuar që është pjesë e ishujve periferikë të Shteteve të Bashkuara . UTC-10 përdoret nga ekipet e shkencëtarëve dhe ushtarakëve që banojnë përkohësisht.