Werner Faymann (4 Maj, 1960, Vjenë), politikan Austriak dhe Kancelari i Austrisë nga 2008 e deri sot.

Werner Faymann
Werner Faymann Wien08-2008a.jpg
Kancelari i Austrisë
2 dhjetor 2008 – në detyrë
Paraardhësi: Alfred Gusenbauer
Të dhënat personale
Lindi më: (1960-05-04) 4 Maj, 1960 (60 vjeç)
Lindi në: Vjenë, Austri
Kombësia: Austriak
Partia politike: Partia Social Demokrate e Austrisë