Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2018/51

  • Se kisha katolike ne Prizren ka afreske te dy figurave qe nuk jane shenjtore fetare...
  • Se kisha katolike ne Prishtina ka nje ashensor nga ku shihet gjithe Prsihtina per 1 Euro
  • Se Durresi ka muzeun me te bukur arkeologjik ne trevat shqiptare...
  • Se Struga ka nje muze te mrekullueshem te natyres
  • Se Korca ka muzeun me modern te ikonave ne gjithe Ballkanin
  • Se Berati ka dendesine me te madhe te hoteleve familjare
  • Se Gjirokastra ka ende nje muze te armeve
  • Se Borshi ka kalane e Sopotit nga vjen dhe kenga: ‘Sopotare moj te ngrata,/ rrokni thika rrokni shpata...’