Projekti Bimë është pjesë e Wikipedias që ka për qëllim kordinimin e artikujve që i takojnë kësaj teme, si dhe seleksionimin e bimëve sipas seleksionmit shkencor të tyre. Për të ardhur deri tek ky qëllim në këtë fletë do të gjeni udhëzime, lidhje referuese, burim të dhënash, buri materiali etj.

Rrjedhja e projektit

Redakto

Në listën Bimë bëhet mbledhja e emërtimeve nga përdoruesit. Këto të dhëna seleksionohen dhe barten në listen Rradhitja në bazë të emrave (latin). Pas seleksionimit hape artikulli me termin latin, bëhet redaktimi i tij dhe regjistrohet(pulla:Kryej ndryshimin) artikulli. Artikulli i regjistruar pastaj zhvendoset në arikullin e shqiptuar.

Mjetet

Redakto

Tekste gati

Redakto


Pamja e tekstit gati

Redakto
Projekti Bimë

Projekti Bimë
Seleksionimi shkencor
Lloji: Bimë
Dega: Magnoliophyta
Klasa: Magnoliopsida
Fisi: -
Familja: -
Grupi: -
Anëtarët

Lista e anëtarëve

Projekti Bimë është

Lista e anëtarëve

Redakto

Shiko dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto
  Commons: Projekti Bimë – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale

Stampa:Bimë-cung