Arkivi
TK archive icon.svg

Kjo faqe është një arkiv. Prandaj përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

2010Redakto

GushtRedakto

"Bukuroshi i Hollivudit"Redakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Liridon 8 Gusht 2010 11:47 (CEST)

Pa lidhje interwiki,Pa referenca, Nuk ka titull të përshtatshëm --Liridon 7 Gusht 2010 12:39 (CEST)

Lidhje interwiki nuk ka ky artikulli, do të krijoet dhe një Infoboks vetëm për këto loj Artikuj, kur kam kohe. --Mikullovci 7 Gusht 2010 19:26 (CEST)
Referimet dhe Titulli u plotësuan. Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar. Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull për një libër në gjuhën shqipe dhe wikipediat tjera nuk e kanë kete artikull. --Liridon 8 Gusht 2010 10:47 (CEST)
  • Përmirësimi  Y U bë:

ABA business centerRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Liridon 8 Gusht 2010 11:52 (CEST)

Pa kategori, Pa lidhje interwiki, Nuk ka strukture te mire, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme. --Liridon 7 Gusht 2010 16:42 (CEST)


Kategoritë dhe lidhjet interwiki u plotësuan. Sa i përket përmbajtjes mendoj se është e mjaftueshme për një artikull si ky, por nëse keni diçka plotësuese mund ta shtoni.
Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar. --Liridon 8 Gusht 2010 11:30 (CEST)
  • Përmirësimi  Y U bë:

A është deterministe teoria kuantikeRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Liridon 8 Gusht 2010 13:52 (CEST)

Pa referenca, Pa lidhje interwiki, Nuk ka strukture te mire, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme--Liridon 7 Gusht 2010 17:28 (CEST)

Referimet dhe struktura u plotësuan. Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar. Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull i nje libri ne gjuhen shqipe dhe wikipediat tjera nuk e kanë kete artikull.--Liridon 8 Gusht 2010 13:52 (CEST)

 Y U bë:


GjermaniaRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Mikullovci 11 Gusht 2010 10:41 (CEST)

Lidhje në artikull pa kuptim. Në faqe lidhen fjalë si bashkua osa germania të gabueshëm. --Mikullovci 8 Gusht 2010 14:33 (CEST)

  • Përmirësimi  Y U bë:

Erik Gustav GeijerRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Mikullovci 11 Gusht 2010 10:40 (CEST)

Duhet të rrogulohet struktura standarde. --Rissa 8 Gusht 2010 17:02 (CEST)

  • Përmirësimi  Y U bë:


....ešte váhamRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Liridon 22 Gusht 2010 19:03 (CEST)

Pa referenca, Pa lidhje interwiki, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme--Liridon 7 Gusht 2010 16:55 (CEST)

Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar nëse e shohim kategorinë e tij si dhe gjuha nga e cila është ky artikull.Burimi u plotësua, Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull të cilin wikipediat tjera nuk e kanë.Nëse keni ndonjë gjë për të shtuar, shtojeni atë.

Bastri BajramiRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Liridon 23 Gusht 2010 10:38 (CEST)

Pa referenca, Pa kategori, Pa lidhje interwiki, Nuk ka strukture te mire, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme.--Liridon 7 Gusht 2010 17:04 (CEST)

Burimi, kategiria dhe struktura u rregulluan. Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët.

Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull të cilin wikipediat tjera nuk e kanë. Nëse keni ndonjë gjë për të shtuar, shtojeni atë.


ShtatorRedakto

Qarku i GjirokastrësRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua --Mikullovci 3 Shtator 2010 19:29 (CEST))

Nuk ka strukture te mirë. --Mikullovci 2 Shtator 2010 18:18 (CEST)

  • Përmirësimi  Y U bë: --Mikullovci 3 Shtator 2010 19:29 (CEST)2011Redakto

JanarRedakto

Blerta SylaRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte U përmirsua Përdoruesi:Mikullovci11 dhe Përdoruesi:91.187.103.42 30 Janar 2011 10:19

Pa lidhje interwiki, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme --Liridon 8 Shtator 2010 20:56 (CEST)