Wikipedia:Takime/Editathoni i Monumenteve të Kosovës/Instruksione

Fillimi
Main

 

Instruksione Instructions

 

Lista e Monumenteve List of Monuments

 

Kontributet Contributions

 

Artikuj1

Artikuj2

 

krijo artikuj të rinj create new articles

  1. Gjej artikujt që nuk janë krijuar nga lista / find articles that are missing form the list
  2. Përdor të përmbajtje dhe referencat në seksionin burime / Use content and references from section references

përmirëso/ilustro artikujt ekzistues improve/illustrate existing articles

  1. Gjej artikujt ekzistues nga lista / find existing articles in the list
  2. Ilustro artikujt duke marre foto nga kategoria në Commons e lidhur me id/Illustrate articles with images in commons category related by id
  3. Përdor të përmbajtje dhe referencat në seksionin burime / Use content and references from section references

burime references

  1. https://dtk.rks-gov.net/default.aspx (shqip) | https://dtk.rks-gov.net/default_en.aspx (english)
  2. http://www.mkrs-ks.org/repository/docs/LISTA_E_TRASHEGIMISE_KULTURORE_NEN_MBROJTJE_TE_PERKOSHME_2015.pdf
  3. http://mmph-rks.org/repository/docs/Studimi_IPH_CHwB_630539.pdf

ndihmë për përdorim të referencave

Referenca e dokumenteve
<ref name="mei-ks">{{cite book|title=LISTA E TRASHËGIMISË KULTURORE PËR MBROJTJE TË PËRKOHSHME|publisher=Republika e Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit|url=http://www.mkrs-ks.org/repository/docs/LISTA_E_TRASHEGIMISE_KULTURORE_NEN_MBROJTJE_TE_PERKOSHME_2015.pdf|accessdate=17 gusht 2016|ref=mei-ks}}</ref>

Paraqitja:

LISTA E TRASHËGIMISË KULTURORE PËR MBROJTJE TË PËRKOHSHME (PDF). Republika e Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Marrë më 17 gusht 2016. {{cite book}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Referenca e webfaqeve
<ref name="dtk">{{cito uebin|title=Atik Xhamia (Gjilan)|url=https://dtk.rks-gov.net/tkk_objekti.aspx?id=421|website=dtk.rks-gov.net|publisher=Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit / Departamenti i Trashëgimisë së Kulturës|accessdate=1 korrik 2016}}</ref>

Paraqitja:

"Atik Xhamia (Gjilan)". dtk.rks-gov.net. Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit / Departamenti i Trashëgimisë së Kulturës. Marrë më 1 korrik 2016. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)