Kjo faqe përdoret për të organizuar dhe koordinuar takimet lokale dhe rajonale të Wikipedianëve, ndërsa detaje të plota rreth organizimeve ndodhen në nën-faqet përkatëse.

Takimet e ardhshmeRedakto

Planifiko takim të ardhshëmRedakto

Eventet në facebookRedakto

https://www.facebook.com/sq.wikipedia.org/events

Takimet e kaluaraRedakto

FotografiRedakto