Wikipedia:Takime/Editathoni i Monumenteve të Kosovës

Fillimi
Main

 

Instruksione Instructions

 

Lista e Monumenteve List of Monuments

 

Kontributet Contributions

 

Artikuj1

Artikuj2

 


Qëllimi i edit-a-thonësRedakto

Përgjatë viteve gjatë garave Wiki Loves Monuments janë mbledhur me mijëra fota të monumenteve. Njëkohësisht, ekzitojnë disa burime tjera dhe sistemet si Wikidata të cilat mundësojnë krijimin dhe pasurimin e artikujve në Wikipedia për monumentet e mbrojturaa. Qëllimi i edit-a-thonës është shtimi i përmbajtjes në Wikipedia për monumentet e mbrojtura të kulturës në Kosovë në gjuhët shqip, anglisht etj. Kontributi mund të bëhet që tash ndërsa do të kulminoj më 13 nëntor me çmime të veçanta për kontribuesit më të mirë.

Informacione për takiminRedakto

Data: 12-13 nëntor, 2016

Vendi: Prishtina Hackerspace - rr. "Ganimete Terbeshi", Shtëpia Nr.2, 10000 Prishtinë, Kosovë

FinancimRedakto

Kontaktojeni Arianitin për të mbuluar shpenzimet e udhëtimit dhe hostelit. Mëngjeset dhe drekat ofrohen nga organizatori për të gjithë pjesëmarrësit.

ProgramiRedakto

BurimeRedakto

PjesëmarrësRedakto

Vini re: Nëse nuk keni llogari në Wikipedia, atëherë shënoni e-mail adresën. Rekomandohet ta keni laptopin tuaj me veti, nëse nuk mund të sjellni tuajin, na thoni gjatë regjistrimit dhe do të mundohemi t'ju sigurojmë.
 1. Arianit
 2. Liridon
 3. ILIRIDAproud
 4. 95.107.183.10
 5. romesa_selimi@live.com
 6. Planeti ( Ismet Azizi)
 7. Zmarlind5
 8. 46.99.46.77
 9. Lee Turtle
 10. Aktron (on Czech Wikipedia in Czech language).
 11. 82.114.79.2
 12. 46.99.135.154
 13. Snajperisti | Shpend gashi | shpendgashi300@gmail.com
 14. Bresta
 15. Blendi hasani | blendi-hasani@outlook.com
 16. Punëtoria (Gëzim Bullaku)
 17. 79.106.209.117 10 nëntor 2016 18:47 (CET)
 18. Pazzx
 19. Kurioziteti123
 20. Albinfo (on German Wikipedia in German language remotely).