Lista e monumenteve në Kosovë

artikull-listë e Wikimedias

Lista e trashëgimisë kulturore për mbrojtje të përkohshme në Republikën e Kosovës.[1] [2]

Referimet

Redakto
  1. ^ Lista e trashëgimisë kulturore për mbrojtje të përkohshme (01.10.2014 – 10.10.2015), Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve e Republikës së Kosovës.
  2. ^ https://www.mkrs-ks.org/repository/docs/LISTA_E_TRASHEGIMISE_KULTURORE_NEN_MBROJTJE_TE_PERKOSHME_2015.pdf
  Commons: Cultural heritage monuments in Kosovo – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale