Wikipedia:Takime/WikiPotter Workshop

WikiPotter - Logo.jpg

Organizuar nga Wikimedians of Albanian Language User Group dhe Harry Potter Fans Albania, më 1 dhjetor 2018, nga ora 09:00 në orën 11:00, në  American Corner Tirana u zhvillua “WikiPotter Workshop”; Një punëtori që synon promovimin e projektit “WikiPotter”, shtimin e anëtarëve aktivë në të si dhe përhapjen e "kulturës Wiki" në tërësi në Shqipëri. Gjatë aktivitetit u tregua ç'është “WikiPotter”, në cilat projekte është i shtrirë aktualisht dhe cilat janë pritshmëritë nga e ardhmja në lidhje me të. Gjithashtu u shpjeguan njohuritë bazë të redaktimit të një artikulli duke përdorur wikicode, struktura e përgjithshme organizative e “komunitetit Wiki” botëror si dhe aktivitetet e tyre kryesore nëpër botë.

PjesëmarrjaRedakto

  1. Besara1
  2. Klein Muçi
  3. Sindela Rapi

StampaRedakto

Stampa që vendosen te faqet e përdoruesve:

HPKy përdorues është pjesëtar i
WikiPotter.
HPKy përdorues është një Gryffindor, dhe është një anëtar i WikiPotterG
  • G = Gryffindor
  • H = Hufflepuff
  • R = Ravenclaw
  • S = Slytherin
  • {{WikiPotter}} - stampë që vendoset në faqen e diskutimit të artikujve rreth këtij projekti

FotografiRedakto

KontakteRedakto

  • Harry Potter Fans Albania - HPFA.owlery@gmail.com
  • Wikimedians of Albanian Language User Group - info@wikimediashqip.org