Wikipedia:Takime/Wikimedia diversity editathon/Pjesëmarrësit

Nëse dëshironi shënonin emrin tuaj dhe username mëposhtë.

  1. Greta.
  2. Augesti
  3. --Bruna Rizvanolli (diskutimet) 25 nëntor 2017 14:14 (CET)
  4. --Beheto2 (diskutimet) 25 nëntor 2017 14:15 (CET)
  5. --Olddaysnew (diskutimet) 25 nëntor 2017 14:16 (CET)
  6. --Xhei Vladi (diskutimet) 25 nëntor 2017 14:17 (CET)
  7. --Kristina Millona (diskutimet) 25 nëntor 2017 14:18 (CET)
  8. -- --Meriboo (diskutimet) 25 nëntor 2017 14:20 (CET)