WikiProjekti Franca
Ky WikiProjekt është rreth Francës
KategoriaWikiProjekti Franca
Wikimedia CommonsCommons:Category:France France
Baneri i projektit{{WPFranca}}
Kutia e përdoruesit{{User WPFranca}}
A ka qëllime?PO

Anëtarësohu

Mirë se vini në WikiProjekti-n Franca, një grup i redaktorëve që synon bashkërisht të përmirësojë artikujt e Wikipedia-së që lidhen me Francën.

Rregullat

Redakto

Së pari rekomandoj që përdoruesit të cilët kanë dëshirë të marrin pjesë të kenë njohuri për të krijuar artikuj, se si përdoren stampat, kategoritë, referencat.

  1. Për secilën komunë ka një nën seksion, merreni pjesën përmbajtjes që ka këtë prapavijë.
  2. Kontrolloni tekstin dhe fushat e Stampës nëse ka ndonjë pjesë të pa-përkthyer, duhet ta përmirësoni.
  3. Këto të dhëna bazike janë të mjaftueshme për këtë lloj artikull, gjithsesi unë ju rekomandoj që ti zgjeroni më shumë artikujt.

Kujdes: Në momentin që krijoni faqen e re për një komunë të caktuar, përmbajtja e seksionit të komunës këtu në Wikiprojekt do të ndryshojë (dhe do të dalë një mesazh se tashmë ky artikull ekziston), prandaj derisa të merrni të gjithë përmbajtjen ju rekomandoj të mbani të hapura të dy faqet.

Stampa për përdorim

Redakto
  • Përdor stampën {{User WPFranca}} nëse dëshironi të shtoni në faqen tuaj të përdoruesit se ju jeni anëtar i këtij projekti
  • Përdor stampën {{WPFranca}} në faqen e diskutimit të artikullit që ju do të krijoni

Artikujt

Redakto