Nuvola apps bookcase.svgKëtij përdoruesi i pëlqejnë librat.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 15 vjet, 11 muaj dhe 26 ditë.


BoNM - France Hires.png Medalje
Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Francën në Wikipedia. Vazhdo kështu!