Wikipedia:WikiProjekti Jordania

WikiProjekti Jordania
Flag of Jordan.svg
Ky WikiProjekt është rreth Jordanisë
Kategoria WikiProjekti Jordania
Wikimedia Commons Commons:Category:Jordan Jordan
Baneri i projektit {{WikiProjekti Jordania}}
A ka qëllime? POAnëtarësohu


Mirë se vini në WikiProjektin për Jordaninë, një WikiProjekt që synon krijimin dhe përmirësimin e artikujve në Wikipedia rreth Jordanisë dhe të nxisë një frymë bashkëpunimi mes Wikipedianëve. Nëse ju doni të merrni pjesë, mjafton vetëm të shtoni emrin tuaj në faqen e anëtarëve. Mbi të gjitha së pari lexoni rregullat se si mund të ndihmoni.

Goals SynimiRedakto

Synimi i këtij projekti do të zhvillohet në disa faza.

  1.   Detyra: Të krijohen artikuj të rinj për 142 vendbanime të Jordanisë.
  2.   Detyra: Të shtohen të dhëna shtesë rreth historisë së vendbanimeve
  3.   Detyra: Të shtohen të dhëna shtesë rreth gjeografisë së vendbanimeve


Stampa për përdorimRedakto

  • Përdor stampën {{User WPJordania}} nëse dëshironi të shtoni në faqen tuaj të përdoruesit se ju jeni anëtar i këtij projekti
  • Përdor stampën {{WPJordania}} në faqen e diskutimit të artikullit që ju do të krijoni

ArtikujRedakto

KategoriRedakto