Wikipedia:WikiProjekti Mirëmbajtja

Wikipedia Administrator.svg  Projekti: Mirëmbajtja

Përveç redaktimit të artikujve, shumë përdorues janë të përfshirë edhe me detyra për mirëmbajtjen e artikujve. Shumica e këtyre detyrave mund të bëhet nga çdo përdorues i regjistruar.

Mirëmbajtja është një proçes jetik i funksionimit optimal të Wikipedias. Me qëllim që të shmanget mbingarkesa duhet patur parasysh, që deyrat e mirëmbajtjes duhet të kryen në vazhdimësi. Në projekt mund të angazhohet kushdo sa herë që të mundet, duke patur parasysh gjithmonë qëllimin tonë kryesor e të përbashkët, parimi i së cilës është: Të kontribojmë të gjithë së bashku për të krijuar një enciklopedi në gjuhën shqipe.

Nëse dëshironi të kontriboni edhe ju në Wikipedia, përveç projektit të mirëmbajtjes ka dhe shumë mënyra të tjera për të bashkëpunuar. Për më shumë shikoni ju lutemi faqen Kontributet në Wikipedia.

Detyrat kryesoreRedakto

Raportet e faqeve speciale
Ridrejtime të thyera
Faqe pa rrugëdalje
Faqe të fjetura
Ridrejtime të dyfishta
Faqe të palidhura
Faqe të gjata
Faqe të reja
Faqe të mbrojtura
Faqe të shkurtra
Faqe të pakategorizuara
Stampa të pakategorizuara
Kategori të papërdorura
Figura të papërdorura
Stampa të papërdorura
Faqe pa ndërlidhje wiki