Wikipedia:WikiProjekti Shtetet e Bashkuara

WikiProjekti Shtetet e Bashkuara
WikiProject United States logo.svg
Ky WikiProjekt është rreth Shteteve të Bashkuara
Kategoria WikiProjekti Shtetet e Bashkuara
Wikimedia Commons Commons:Category:United States United States
Baneri i projektit {{WikiProjekti Shtetet e Bashkuara}}
A ka qëllime? PO


Anëtarësohu


WikiProjekti Shtetet e Bashkuara është një wiki-projekt që i dedikohet krijimit, përmirësimit, dhe zgjerimit të artikujve në lidhje me Shtetet e Bashkuara.