Wikipedia:WikiProjekti Women in Red/Dokumentimi i eventeve

WikiProjekti Women in Red

Data 20/11/2016 Redakto

Redaktim biografish të grave Shqiptare dhe të huaja.
Vendi: Open Labs hackerspace, Rr. Pjetër Budi, Pallati Boga 67, Tiranë, Shqipëri. Harta

Dokumentimi Redakto

WikiProjekti Gratë - Maratonë redaktimi në Wikipedia

Wiki Gap 2018 in Tirana Redakto

Dokumentimi Redakto

Wikigap 2018 - 2019

Wiki Gap 2019 in Tirana Redakto

Wiki Gap 2020 in Tirana Redakto