Dita 9.12.2017 Redakto

Dita Koha Tema Vendi Prezantuesi
Dita 1 9.30 - 9.45 Regjistrimi Open Labs Hackerspace
Dita 1 9.45 - 10.00 Hapja e aktivitetit Open Labs Hackerspace Nafie Shehu,Silva Arapi, Redon Skikuli
Dita 1 10.00 - 10.20 Introduction to Wikimedia Open Labs Hackerspace Mariana Balla
Dita 1 10.20 - 10.40 "Çfarë është Wikipedia ? " dhe "Promovimi i vlerave të Wikipedias" Open Labs Hackerspace Leon Hajdari
Dita 1 10.40 - 11.00 Prezantim nga Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës Open Labs Hackerspace
Dita 1 11.00 - 11.20 WikiProject LGBT Open Labs Hackerspace Kristina Millona
Dita 1 11.20 - 11.40 Cultural monuments & natural monuments in Wikidata Open Labs Hackerspace Lars Heafner
Dita 1 11.40 - 12.00 Contributing on Wikimedia Commons Open Labs Hackerspace Marin Kaltani
Dita 1 12.00 - 13.00 Pushim dhe dreke Open Labs Hackerspace
Dita 1 13.00 - 14.30 Edit-a-thon Wiki Loves Monuments Open Labs Hackerspace
Dita 1 14.30 - 16.00 Edit-a-thon Wiki Loves Tirana Open Labs Hackerspace Bora Shehu

Dita 10.12.2017 Redakto

Dita Koha Tema Vendi Prezantuesi
Dita 2 10.00 - 10.30 GLAM on tour – some impressions Open Labs Hackerspace Lars Heafner
Dita 2 10.30 - 11.20 Wiki Loves Maps Open Labs Hackerspace Nafie Shehu
Dita 2 11.20 - 12.00 LibreOffice Edit-a-thon Open Labs Hackerspace
Dita 2 12.00 - 12.45 Pushim dhe dreke Open Labs Hackerspace
Dita 2 12.45 - 14.00 Wikidata presentation and Workshop Open Labs Hackerspace TBA
Dita 2 14.00 - 16.00 Wikimedia Community User Group Albania Open Labs Hackerspace Wikimedia Community User Group Albania