Çamëria : vështrim historik dhe etno-kulturor

Çamëria : vështrim historik dhe etno-kulturor libër me autorë Pëllumb Xhufi, Bashkim Kuçuku, Hajredin Isufi, Dorian Koçi. Botuar në Tiranë nga "Instituti i Studimeve për Çamërinë" në vitin 2015. Faqet e librit 192.