8 persona plus

8 persona plus , është komedi e shfaqur në teatrin shqiptar, me regjisor Andon Qesari dhe Ferdinand Radi.

Aktorët dhe rolet Redakto

Ekipi realizues Redakto

 • Regjisor : ... Ferdinand Radi, Andon Qesari ((Artist i Merituar)
 • Autor: ... Ferdinand Radi
 • Regjisor Video : ... Ilir Bega
 • Skenografia : ... Agim Zajmi (Piktor i Popullit)
 • Kryeteknik : ... Pëllumb Meçani
 • Kameraman : ... Lulzim Balla, Shpëtim Qatipi, Timoleo Koka
 • as/Kameraman ... Arben Pitarka
 • Figura : ... Agron Spahiu
 • Zëri : ... Arben Meçe, Taulant Shkurti, Agim Basha
 • Piktorë : ... Shefki Çela,Fatmir Minga
 • Titrat Artistike : ... Donika Gjebrea
 • Parukiere : ... Suzana Pecani
 • Montazhi : ... Edlira Dermani
 • Miksazhi : ... Flora Kazaferi
 • Kostumiere : ... Afërdita Bytyqi, Majlinda Bylykbashi
 • Grimi : ... Eleni Toroveci
 • Ndriçimi : ... Arqile Shkurti, Luan Tapia, Tomorr Veliterna
 • Rrobaqepëse... Isuf Derhemi, Nora Sila, Jeta Maçi
 • Guarderobiere... Njeva Çela,Koralda Stathi
 • Rekuizitiere : ... Anastasi Buzo
 • Propagandues : ... Genc Resuli
 • Inspektor Skene : ...Gjovalin Gjoka
 • Sheshi i Xhirimit : ...Teatri Kombëtar
 • Prodhuesi i Filmit : ...RTSh