Agim është një emër shqiptar mashkullor me kuptimin që vjen nga "agimi". Persona me emrin Agim përfshijnë:

Agim mund të përdoret gjithashtu si mbiemër. Njerëz të shquar me mbiemrin Agim përfshijnë:

  • Akomaye Agim, gjyqtar nigerian i cili ishte ish-shefi i drejtësisë në Gambia dhe të Swaziland
  • McTelvin Agim, mbrojtës i futbollit amerikan

ReferencatRedakto