Agim Shehu lindi më 1934, Pogradeci - shkrimtar, studiues i gjuhës dhe letërsis , shqiptar nga Shqipëria.

Agim Shehu
Fotoporteti
Emri Agim
Mbiemri Shehu
Lindur më 1934
Lindur në Pogradec
Kombësia shqiptare
Shtetësia shqiptare
Profesioni shkrimtar

Lindi në ProgonatiKurveleshit më 1934.Studioi Gjuhë dhe Letërsi në Universitetin e Tiranës.

Tituj të vepraveRedakto

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ a b c d e f g Gjovalin shkurtaj dhe Enver Hysa : Gjuha Shqipe për të huajt dhe shqiptarët jashtë atdheut

Lidhje të jashtmeRedakto