Hape menynë kryesore
Bundesarchiv B 145 Bild-F065739-0020, Köln, CDU-Bundesparteitag, Alois Mock.jpg

Alois Mock lindi ne 10 korrik 1934 ne Euratsfeld, Austri, është nje politikan austriak. Mock ishte minister i arsimit, zëvendes kryeminister dhe minister i jashtem i Republikes se Austrise.

MirënjohjetRedakto