An Evening with John Petrucci and Jordan Rudess

An Evening with John Petrucci and Jordan Rudess është një album i dy anëtarëve të bendit Dream Theater, John Petrucci (kitarë) dhe Jordan Rudess (tastierë). Ky album është i jashtëzakonshëm sepse i tëri performohet live (përpos këngës së fundit) dhe vetëm nga këta dy muzicientë (pa instrumentistë të tjerë shtesë).

An Evening with John Petrucci and Jordan Rudess
Live album by
Realizuar11 dhjetor 2000 (Origjinali)
18 maj 2004 (Ri-lëshimi)
Inçizuar10 qershor 2000 (Helen Hayes Performing Arts Center, Nyack, New York)
ZhanriInstrumental rock
Jazz
GjatësiaError in Module:Duration: Seconds value must be less than 60
EtiketaFavored Nations (2004)
Sound Mind Music (2000)
ProducentDoug Oberkircher

Albumi u inçizua më 10 qershor 2000 në Helen Hayes Performing Arts Center, Nyack, New York, u lëshua më 11 dhjetor 2000, dhe u ri-lëshua më 18 maj 2004.

Albumi u takon zhanreve instrumental rock dhe jazz.

Këngët Redakto

Të gjitha këngët janë shkruar nga John Petrucci & Jordan Rudess, përpos këngës së 6-të (vetëm Jordan Rudess) dhe 7-të (vetëm John Petrucci).

  1. "Furia Taurina" – 10:10
  2. "Truth" – 9:48
  3. "Fife and Drum" – 9:30
  4. "State of Grace" – 5:45
  5. "Hang 11" – 11:38
  6. "From Within" – 5:21
  7. "The Rena Song" – 7:03
  8. "In the Moment" – 6:27
  9. "Black Ice" – 10:54
  10. "Bite of the Mosquito (studio version)" – 1:53

Shënime Redakto