Anadrini është hapësirë rreth Drinit të Bardhë te Rahovecit dhe Prizrenit. Në perëndim kufizohet me regjionin e Dushkajës, kurse në lindje me Llapushën Perëndimore. " Anadrini " Shtrihet kryesisht në Komunen e Rahovecit dhe pjesa tjetër në atë të Prizrenit.

Veçoritë natyroreRedakto

PopullsiaRedakto