Anastas Angjeli

politikan nga Shqipëria


Anastas Angjeli, lindi më 6 maj të vitit 1956[1], është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[2] Ai i përket Partisë Socialiste, e cila ka fituar dhe mazhorancën në këto zgjedhje.

Referime dhe shënimeRedakto