Atje ku nuk lind dielli është film në gjuhën shqipe i realizuar në vitin 1996Kosovë, regjinë dhe skenarin e ka bërë Sunaj Raça.

Atje ku nuk lind Dielli
Atje ku nuk lind Dielli
Regjia ngaSunaj Raça
Shkruar ngaSunaj Raça
ProdhuesiSutki Hulaj
Luajnë
KinematografiaBesfort Hasanaj Jusuf Rizvanolli
MontazhiErgyn Doberçani, Erkan Dobërçani,

Kompania prodhuese
Liza S.&S.
Data e publikimit
1996
Kohëzgjatja
{60 min.}
ShtetiKosova
GjuhaShqip

AKTORET

Redakto