3Stooges.jpg Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë. Avni Shkodra u lind me 10 dhjetor të vitit 1982 në fashtin Desivojcë Komuna e Kamenicës është aktor që u rrit dhe shkollua nè Gjilan kreu shkollën fillore dhe atë të mesme në gjilan dhe diplomoi për aktrim në Universitetin e Prishtinës te profesor akdemik Enver Petrovci ka lujatur në shumë shfaqje teatrale dhe filma po ashtu ka luajtur në emisonin Përallë me Tupan roli si Avdi Tifozi.

Shfaqje në teaterRedakto

FilmografiaRedakto

Emisone TeleviziveRedakto

ReferncatRedakto

http://www.2lonline.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2602:mirepritet-stand-up-i-i-avni-shkodres&catid=82:kultur&Itemid=410