Hape menynë kryesore
Vendndodhja e Biharit në Indi

Bihari është shtet verior i Indisë me popullësi rreth 103 milion. Kryeqyteti i Biharit është Patna, dhe gjuhët zyrtare jane Hindi dhe Urdu.[1]


BurimeRedakto