Buricë është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Burim.

Buricë
Burim
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto