Casey Kasem lindi më 27 prill, 1932Detroit, Michigan si Kemal Amen Kasem dhe vdiq më 15 qershor, 2014Gig Harbor, Washington. Ishte një komedian dhe aktor amerikan, ndër më të mirët e të gjitha kohërave.

Casey Kasem
U lind në
Kamel Amen Kasem

27 prill, 1932
Vdiq15 qershor, 2014
TitulliKasem, shtatori 1993


Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.