Chappelle's Show

program televiziv

Chappelle's Show ishte një show komik që u prezentua nga komediani dhe aktori Dave Chappelle. Emisioni u transmetua një herë në javë në Comedy Central. Ky emsioni përqesh se si jetojnë të bardhët dhe të zitë me njëri tjetrin. Emisioni u transmetua prej vitit 2003 deri në vitin 2006.

Lidhje të jashtmeRedakto