Chester Alan Arthur lindi më 5 tetor 1830Fairfield, Vermont; vdiq më 18 nëntor 1886New York City, New York. Ishte vizepresident prej 4 mars deri më 20 shtator 1881 dhe më pas i 21-ti president i ShBA-ve deri më 3 mars 1885.

Chester Alan Arthur 1882

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.