Click Clack ishte kënga fituese e Eurovizionit 2009 Për Fëmijë nga Ralf Mackenbach - Holanda. Click Clack mori gjithsej 121 pikë në Ukrainë. 3/12 Pikësh nga Belgjika, Rumania dhe Suedia.