Crossroads (Udhëkryqe) është një film amerikan i vitit 2002 me regjisor Tamra Davis dhe shkruar nga Shonda Rhimes, me interpretimin e këngëtares amerikane Britney Spears në rolin e saj të parë kryesor bashkë me Dan Aykroyd dhe Kim Cattrall.

InterpretojnëRedakto

Datat e shfaqësRedakto

Vendi Data
USA (Premiera) shkurt 11, 2002
USA shkurt 15, 2002
Hungari, Izrael, Estonia, Holanda mars 14, 2002
Holanda (Premiera) mars 19, 2002
Danimarka, Itali, Portugali, Suedi, Gjermani, Angli mars 22, 2002
Brazil maj 24, 2002
Meksiko (Premiere, "Britney" promovimi albumit) qershor 22, 2002

Këngët e filmit nga BritneyRedakto

"Crossroads" u shfaq në 2.380 salla në 15 shkurt 2002 dhe fitoi 5,2 milion $ në ditën e hapjes, 80 % më shumë se rivalja Mariah Carey me filmin Glitter (2001).

Pati një buxhet prej 12.000.000 $ dhe fitoi 61.141.030 $.