Diturija është një revistë periodike që botohej një herë në muaj. Revista u çel në vitin 1909 dhe u mbyll në vitin 1929. Gjatë gjithë periudhës u botua në Selanik, Bukuresht dhe Tiranë. Drejtor i revistës qe Lumo Skëndo (pseudonim i Mit’hat Frashërit).

Lidhje të jashtme Redakto