Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

  • 11 shkurt - Henrik Lacaj, mësues, përkthyes, leksikograf dhe pedagog.
  • 16 Maj- Pierre Abelin- politikan austriak
  • Lorenc Antoni 23 Shtator, EtnoMuzikolog, Dirigjent, Kompozitor
  • 15 janar- Jean Bugatti- inxhinier

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Vdekje Redakto